Måndag hela daaaaaan.

Men hej där!

Hur mår ni efter helgen? Själv hade jag en kalasbra söndag... Träningen gick sådär igår, första passet på länge, länge, hade dålig kontakt med flåset i konditionsövningarna och blev super besviken när jag insåg hur mycket jag tappat styrkemässigt :( Men det är bara att komma igen och köra hårdare. Eftermiddagen bjöd på fikamys med svärmor, satt o snattrade i två timmar rakt av innan vi lämnade Carli för denna gång (: Tog mig även en tur på stan för att inhandla present till svärfar som fyller år idag -Grattis Krister!
O som avrundning på en bra dag började jag julpynta lägenheten... Så nu får det gärna bli första advent och allt vad det innebär :)

Mamma och lillebror kom på besök förut, det var så kul att se dem igen. Hann tyvärr inte att umgås med dom så länge, då dem hade ärenden att fixa och jag skall iväg och jobba senare ikväll. Var även till friskis en sväng imorse för ett pass, men även det var i det sämre stadiet. Blir så besviken! Jag hatar att jag varit sjuk så länge. Nästan tre veckor :s Antar att jag får öka gradvis för att komma tillbaka. Men man vill ju alltid att det ska bli BÄTTRE, inte tvärtom.

Mötte upp Mona för att hämta ut mitt kostschema också. Mycket intressant o se om det fungerar. Jag har höga förväntningar på detta och hoppas att det går o hålla den där stenhårda viljan hela vägen ut, trots att jag har en pojkvän som kan äta all skit i världen, utan att gå upp en enda kg ;) Tror jag ska införa en ny regel i lägenheten. "ät skit ute i tvättstugan eller hemma, annars får du inte va här". Ja, så får det fanemig bli! Man skaffar ju inte ett kostschema för inget liksom ;) Lite strängt får det va såhär i början. Sorry Robster!
O jag började med det idag. O blev mäkta imponerad av frukosten, blev så SJUKT mätt. Både lunchen och mellanmålet på fm är godkänt. Men inte helt nöjd! Jag tycker så mycket om att kunna välja själv vad jag ska käka, beroende på humör osv osv ;) Nu ska jag va strikt i 6 hela veckor. Kommer självklart lägga upp för och efterbild här på bloggen om det visar något positivt :) Annars känns det inte aktuellt :D Man vill ju se FÖRÄNDRING o kunna inspirera er andra!!!!
Jag är iaf super pepp gällande detta. Ska bli så spännande!! Julafton kommer dock bli en vit dag, men det såklart bli träning om det skulle finnas något "mindre nyttigt" i bilden.
Nu ska jag börja med middagen tills ikväll, jobba på tom mage är nog ingen saga med lyckligt slut.

Ta hand om er. 
Tjing!

HEJ TOMTEN

Hej tomten!

Vad roligt att du kikade förbi min blogg och visst är det ännu roligare att jag varit så snäll i år? :)
Bara så du vet... önskar jag mig den här jackan från ZARA (som för övrigt INTE finns att köpa i Karlstad) men som skulle bli ack så väldigt fin i min garderob. Jag skulle helst vilja ha en mörkblått men finns den intefunkar även svart (; visst är det bra att jag påminner dig ifall du tappat bort min önskelista? :D

( MAMMA ELLER PAPPA, HOPPAS NI SER DEN HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


Mysmånad framför oss, DECEMBER <3

GM!

 
 
God morgon!
En sen kväll blev helt plötsligt en tidig morgon :) Inte varje dag man vaknar kl 06.30 en söndag och känner sig hyffsat pigg. Helgen har varit både lugn och fartfylld, i Fredags bar det iväg till nyöppnade stället Jaguar (fd score) tillsammans med ett salt gäng. Jag hade ganska höga förväntningar på detta place, men tyckte destovärre, att det var sådär. Varken bra eller dåligt. Nog om det (: Vill iaf tacka alla härliga typer för en soft kväll, hoppas inte det dröjer tills nästa (;
 
Idag är schemat fartfyllt och alladeles fullspäckat, blir en tur till älskade Friskis på förmiddagen tillsammans med Linn. Jag har inte varit där på över 2½ vecka pga sjukdom. Tappat både muskler och konditon, så nu har jag en lång väg att gå för att komma tillbaka till samma banor o prestera detsamma, förhoppningvis kanske det går lite snabbare om mitt muskelminne vill sammarbeta!
När vi ändå är inne på området träning, så har jag varit i kontakt med en Pt, Mona, för ett kostschema. Jag vet inte riktigt när jag börjar med detta, men förhoppningsvis inom 1-2 veckor. Att det är jul skiter jag fullkomligt i. Hade några delade uppfattningar kring det, men man kan njuta av alltsammans ändå (: med måtta! Jag har heller aldrig varit speciellt förtjust i varken julmat eller andra tillbehör. O vad jag sett har hon haft många bra slutresultat, så jag håller tummarna!
Typiskt mig att komma in på tusen andra saker... Nu till dagens! Eftermiddagen spenderar jag med svärmor på Carli för en fika och massa prat, inte sett henne på superlänge, så det ska bli dundermys o tjata hål i öronen på henne (; innan vi avslutar alltsammans med en tripp på stan.
Och kvällen kommer spenderas tillsammans med Fritte (Ida), inklusvive en kvällspromenad följt av en söndagsfilm i soffan med tända ljus, löööv it. Mys är jag en riktigt jäkel på :)
 
Om 3 dagar sitter Robin på planet påväg hem emot Sverige, Karlstad igen. Om 4 dagar får jag befinna mig i hans famn. Han är oersättlig. Dessa 3 veckor har verkligen fått mig att förstå hur mycket han betyder och framförallt bevisat att ingen annan får mig att känna som han, jag vet att det vi har är speciellt <3 Läser du detta, Robin... Ska du veta att jag älskar dig ofanligt mycket och saknar dig ännu mer än vad jag gjorde igår.
 
Nu ska jag ta tag i frukosten innan det är dags för mig att fånga dagen!
Fortsatt trevlig helg.
 
Ni är fina :)
 
PUSS
 
 
Kikade igenom lite gamla bilder från Turkiet förut, synd att man inte kan spola tillbaka tiden.
 
Ny proffebild fick det bli i samma veva på fejjan.

I will wait for you.

...lägenheten ekar tyst, bara tvns ljud hörs i tomhetens mörker som sluts längs väggarna. Jag är Robin sjuk. Jag längtar ihjäl mig efter den människan i skrivande stund.
Ni som inte varit ifrån er pojk/flickän under en längre period, förstår inte hur jobbigt det är. Vanligtvis brukar vi vara ifrån varandra max 4-5 dagar när han är iväg o tävlar. Fast nu är vi inne på 11 dagen, 9 kvar.
Det är tufft och man sätts ofrivilligt på prov som många tror är någonting enkelt. Jag däremot tycker annorlunda. Man tänker ständigt på personen det handlar om, räknar tidskillnaden, ser på kort, försöker känna närheten, som man så länge sedan kände,  värmen, doften... ja, allt som egentligen inte går att ha hos sig. Allt fysiskt. Man saknar att ha någon sittandes vid frukostbordet på morgonen, någon som väcker en ömt med en kyss på kinden, någon som kittlar en tills tårarna glimtar i ögonen. Någon man alltid skrattar med. En Han. Han som får en att känna sig som den enda och Han som är den enda för mig. Åh, vad jag önskar allt jag suktar efteråt blir till verkligehet.
 
Men 9 dagar kvar, 9.
 
Iallafall, för en som vill veta vad jag gjorde under helgen, så spenderade jag  den uppe i Hagfors, schemat bestod av jobb bland annat och så hann jag även med o fira min fina lilla mamma som fyllde år. Nu är jag tillbaka hemma i Karlstad där jag stodstädat lägenheten hela kvällen, sjukt gött med struktur igen.
Imorgon väntar ännu ett pass här i Karlstad på nya jobbet innan jag själv kan bege mig ut och jobba. Jag ser faktiskt fram emot att sättas på prov och bevisa för mig själv att jag faktiskt kan.
Kommande vecka tror jag (HOPPAS) kommer rulla på fort. Har jobb inplanerat varenda dag fram tills Fredag och då nalkas det utgång tillsammans med jobbet och Elena. Följt av biomys och vin, med någon god krubb på Lördag. Inge dåligt alls!
 
Nu ska jag pyssla om mig själv det sista innan jag kryper ner under täcket för att sova.
Imorgon gäller det att va pigg och allert igen.
 
Ni är unika på era alldeles egna sätt, glöm aldrig det.
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag kväll.

Tja!
En fullspäckad vecka börjar sakta lida emot sitt slut. Endast två dagar återstår innan jag kliver in i ännu en ny bestående av jobb, jobb, jobb... Men jag mår bra! Jag hatar när dagarna bli till tomma luckor.
Jag trivs på nya jobbet, helt underbara människor jag träffat sista dagarna och framförallt fått sett o varit med om. Vården har sin charm, jag börjar få allt mer inblick i varför jag väljer att delvis komma tillbaka. Att hjälpa andra. Tacksamhet.
 
Helgen tillbringar jag uppe i skogen, hemma, Hagfors. Lycklig över att få ha dem som betyder mest runtomkring mig. Glad för allt som egentligen bara går :) Jag mår bra. Bättre än på länge. Förkyldningen sitter fortfarande i. Och jag går in i dag 8 som träningsfri. Känns konstigt. Saknar gymmet. Men vill inte riskera att bli sjuk igen, så fort hostan har lagt sig ska jag återförena mig med svetten, vikterna och viljan. Det enda som tycks vara positivt är mitt tillfälliga nu är -3,5 kg på vågen, sedan förra måndagen. 1½ vecka kan tydligen göra skillnad. O håller det sig inte kvar, nåååja, då var jag glad en liten stund iaf ;)
 
Tillbringar kvällens tillsammans med Elena och ett glas vin.
Glömmer alla funderingar. Och skålar för de fina vännerna som finns i mitt liv.
 
POSSS

feelings.

 
 
 
 
Känslor som kommer tillbaka,
är känslor som aldrig försvann.
 
 
 
 
...jahapp?

Du besitter den största platsen i mitt hjärta.

 

 

...En saga, för bra för att vara sann.
Det är en saga i sig, att vi funnit varann.

Woop woop.

Nytt jobb innebär ny jobboutfit. Piké och snickarbrallor. Tjuuuusigt!
 
 
 
Superglad cheeeeey! O att va seriös på bild är bra tråkigt i vissa sammanhang ;)
 Läkemedelskurs väntar imorgon (: O på Tors gör jag min första dag, spännande :)
 
Intog även rulltrappan i Duvan tidigare under kvällen i hopp om att få lite karusellåkande som min fina pojkvän har underhållt sig med under dagen i USA (; Råavis!
Antar att det var superdåligt drag av mig o jämnföra med, men har man fantasi för ett helt brottarlag bjur man på det som kommer i hövve för stunden ;)
 
Nu ska jag inta soffan,  delegeringspapprena o plugga järnet inför kursen, sedan blir det glöggmys med Ida, som jag ska skeda med inatt i följt av "69 saker du vill veta om sex".
Hur bra kväll?!
 
 
KLEEEEEEEEEEM.

Utkast: Nov. 13, 2012

Tja!

Blev ännu en lång natt att försöka kämpa sig igenom med den förbannade förkylningen... Jag måste varit fruktansvärt elak som förtjänar detta (; det börjar krypa i kroppen när jag tänker på gymmet. Fortsätter det såhär i samma veva, kan jag räkna med en fri vecka... Men än är vi inte där, håll tummarna! Dock bestämde sig min kropp för att ge mig ännu
en smäll, ögoninflammation. Jo visst! Men va fan, jag är inte bitter...
Det går väl över så småningom :-) så jäkla gött att jag trots allt börjar känna mig gladare och på ett hejdundrande humör!

Ska strax bege mig ut på en promenad, innan det blir lunch och åka iväg och handla. Resterande av dagen ska jag tillbringa med Linn, för att sedan fortsätta den med Ida och läsa på lite inför morgondagens kurs! Så nu jäklar ska det köttas ;-)

Ni hör själva... Viljan är det inga som helst fel på ;-)

Dags att pälsa på mig lite varmare, kavla upp armarna, spotta i näven... Nej men, ut o promma!



Puss

Att skapa nya minnen och sluta sina ögon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...De senaste sömlösa nätter skulle ha varit ett ultimatum för dagens välmående. Men jag blundar och försöker inte tro på det jag innest inne anar.
Jag trodde tankarna fanns någonstans i ingemanslandet. På en plats där det fanns en onädligthet och aldrig ett slut. Jag trodde det fanns svar på skuggorna bakom mig och svar på tilliten som blåstes bort med hjälp av ett andetag.
Jag lovade mig själv att aldrig fundera över hur det skulle bli att släppa någon in på livet igen. Att ge hjärtat till någon. Någon som var han. Han som blev allt. Han som visste värdet på allt runtomkrig.
Jag återgår till de sömnlösa nätterna, i hopp om att tiden skulle spolas framåt eller bakåt, bara bort från detta nu.  Men jag cirkulerar omrking i ett vakum, ett vakum där det varken finns andrum eller tid. Jag vill inte bli kvar. Jag bestämde det nu.
 
 

 
 
 
 

fars dag.

Hej på er allesammans!

Idag är inte vilken dag som helst, det är pappornas dag! Vilket skall firas lite extra tycker jag... så älskade lilla pappa, mannen i mitt liv, jag alltid kan lita på, älskar dig så fruktansvärt. Det firade vi självklart med en finare middag på BM och en blomma, mycket uppskattat (: 
Haha, kingen!
 

det vi älskar...

Det som vi älskar på riktigt är oersättligt. Och allt vi någonsin kunnat ersätta, har aldrig vi aldrig älskat till fullo.

sömnlös natt.

Hej på er!
Hoppas ni mår lika bra som igår? :) själv har jag haft en riktigt tuff natt, där jag vaknat till o från hela natten o kanske sovit några få timmar, efter många om och men. Igår kväll innan sängdags satte febern igång att spöka med mig och jag var inte sen med att ge med mig. Min kropp är totalt utmattad just nu. Jag avskyr att va sjuk!


Jag skulle önska att någon vänlig själ kunde spola framåt i tiden, så detta fick ett slut, på en gång. Det tar på en både psykiskt och fysiskt att må dåligt.

Idag, när jag ändå är uppe i Hagfors. Ska jag passa på att mysa ordentligt med familjen innan jag beger mig hem mot Karlstad imorgon igen... Att komma hem är alltid lika fantastiskt. Alla möter en med öppna armar, älskar hela högen ut till fingerspetsarna.

Nu ska jag hoppa in i duschen och peta i mig lite frukost, innan jag fångar dagen på bästa sätt.

Ha det grym!!


some words.

Det gäller inte att hitta någon att leva med.
Utan hitta någon man inte kan leva utan.

9 november.

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er? Själv har jag varit sjuk senaste dagarna men börjar sakta men säkert bli frisk igen. Vilket jag ser fram emot... Träning flyter på riktigt bra nu. Senaste veckorna har jag legat på ca 5 pass i veckan. Så känns tråkigt att tappa detta flyt. Men jag ger mig inte så lätt (: BÖrjar se lite resultat på benen just nu. Det vr aningen motiverande att få mig att fortsätta. Men men, nog om det :)
 
Vinkade av min fina pojkvän inatt som begav sig bort emot USA, många blandade känslor, men jag hoppas innerligt att han får en fin resa därborta med massa golf.
Vore dumt o ljuga om jag skrev att jag inte längtar efter honom redan. O det har knappt gått en dygn sedan vi sågs sist.... Då är man KÄR <3
Fina lilla Robin, räknar dagarna till du är hos mig igen.
 
 
OVER.
RSS 2.0