Vad är sant?

Finns verkligen
magi,
eller är allt så falskt,
så bortförklarat
att vi kommer att gömma oss
från sanningen,
igen?

Eller,
vad är egentligen sanningen?
Jag vet inte


Hjärtedagen.

Hej läsare!!

Hoppas ni allesammans haft en fin alla hjärtans dag och berättat för alla nära och kära hur mycket de betyder för er. Själv har jag firat dagen på egen hand, då jag jobbar inatt och likaså igår. Men imorgon är jag hemma i Karlstad igen och då ska den dagen tas igen, så mycket det bara går med världens vackraste människa.

Och som jag nämnde, har det blivit en hel del jobb under de senaste 2 veckorna, denna månad blir en bra sådan... Så jag känner mig riktigt nöjd!

Väntar även på ett besked, så jag återkommer om det senare ifall det blir som jag tänkt.
Mer nämns inte. Jag vet själv hur jobbigt det är när man vill veta, men om allt blir som planerat, ska jag få reda på detta redan under vekan, the time will tell....

Träningen går sådär, jag som kom igång så bra. Nu när jag jobbar i Hagfors och tränar i Karlstad är det inte det lättaste att hinna med alla veckans pass som planerat, speciellt inte när man är borta 4-5 dar i rad. 
O personligen hatar jag promenader, allra mest på vintern!!! Men så fort snön är borta, är det dags att starta med lite löpturer i kombination av gympass. 

Nu är det dags för mig att fortsätta på jobbet och hålla ögonen öppna. 
Jag känner inte av tröttheten riktigt ännu, men jag vet att den inte står långt ifrån dörren och knackar på inom sinom tid.

TAKE CARE. 

Onsdag

Oj, vad veckan har gått snabbt! Imorgon rullar bilen återigen upp mot Hagfors, där jag ska göra två 14,5 tim pass de kommande dagarna. Att göra 30 tim, är förvisso ganska krävande, men samtidigt kan jag inte låta bli att säga att dagarna går så SJUKT fort.

För stunden sitter jag med frukosten bredvid och njuter
ikapp med radion och knäpper på tangenterna.

Dagens frulle:
1 kokt ägg.
Jordgubbar
Crisp'n light
Vanilj yoghurt, lätt.
1 kopp te.

Toppen frukost och en mycket mätt mage...

I övrigt kommer dagen bestå av ett möte jag skall på inne i stan, därefter möta upp Linn och glutta lite i affärer. Hem och laga mat och sedan iväg på visning av en lägenhet. (jag återkommer mer om det beroende på hur alltsammans blir)

Ha en bra dag :)

Inte riktigt som jag tänkt mig.

Låg i badet när telefonen ringde i omgångar ute i hallen, försökte slappna av några minuter, men tanken på att det kanske hade hänt något riktigt allvarligt, gjorde mig orolig, så jag klev upp.
Det var jobbet...

Gissa vad?! För första gången i hela mitt liv har jag tagit fel på jobbdag/pass. Skulle jobbat natt och börjat kl 21 och innan jag var kontaktbar hade kl hunnit bli så mycket som 21.45. I vanlighetens namn är jag på jobbet oftast 10 minuter innan jag börjar.
Tusen tankar i huvudet. Ångesten över att ha skrivit FEL i kalendern (trodde jag skulle jobba tors) och alla känslor som snurrade omkring.
På med kläder, ut till garaget och gasa så fort jag bara kunde upp mot Hagfors.

Jag ska händanefter, ALLTID kolla i kalendern 2-3 gånger extra för att vara på den säkra sidan. OCH skriva jobbpassen på RÄTT dag.

Usch, vad jag hatar sånt här.

Vi är alla.

"Vi är alla änglar med en vinge,
först när vi omfamnar någon kan vi flyga ♥"

Frulle.

Idag är det dags att få ordning på rutiner igen... Nu har jag varit sjuk alldeles för länge och legat på latsidan. Dvs sena nätter och sovit länge in på dan. Jag som annars är en person som alltid vaknar runt 08-09, av ren rutin.
Så nu imorse gick jag upp tidigt, gjorde mig frulle och sitter med en kopp te i handen. Och kl har jämt passerat 08, skön känsla.

Frullen bestod av:
2 dl vanilj lättyoghurt.
2 st crisp'n light
2 skinkbitar
2 msk keso.
1 kopp te.

Ganska bra start på dagen med en del protein.
Så det får jag vara nöjd med så länge :)


Dagen kommer spenderas med Helena. Vi hade tänkt besöka friskis för ett svettigt och MYCKET efterlängtat träningspass. Jag känner direkt när jag slutar träna att ryggen spökar. Så jag hoppas på att få bukt med den!!

Nu ska jag börja planera dagens lunch, så att alltsammans är färdig tills jag kommer hem från gymmet, diska, bädda sängen, packa träningsväskan, sätta på musik så grannen ovanför kan få lite PAYBACK och köra några moves i hopp om att ingen från andra sidan gatan ser eller kikar in genom vardagsrumsfönstret ;)

Ha en bra dag :)
/Elin

Allt gammalt är borta.

Alla gamla inlägg är borta... Ibland får jag sådana där ryck och känner för en nystart, imorse var en sådan dag. Självklart finns det saker jag vill minnas och se tillbaka på, men jag väljer istället att placera dem långt inne i hjärtat. Kan tyckas att alla timmar jag lagt ner på inläggen är bortkastad tid, jag vet.. Men de har existerat och det räcker för mig.

RSS 2.0