Ingen rubrik.

Jag har suttit vaken många nätter och funderat över allt och inget. Jag vet att många av de tankar jag har borde tänkts bort för länge sen. Innerst inne, vet ingen riktigt. Ingen riktigt vet hur det är.
Jag är bra på att dölja känslorna och tankarna. Dem har inget med det att göra.
 
Jag skulle vilja samla alla minnen jag har i en låda av guld. Och placera den på vinden någonstans mellan allt damm. Och kanske plocka fram den någon dag, längre fram i tiden. När man aldrig riktigt vet.
Jag känner mycket och lite. En känslovåg i sig som aldrig tycks ha en ände på sin cirkel.
 
Jag är trött på ta för givet känslan i nuet. Trött på att ödsla tid. Jag vill framåt. Inte bakåt eller åt sidan. Varken ut eller in. Bara framåt. Jag är samtidigt väldigt rädd över besluten. Är framåt ett enkelt steg eller går stegen över trösklar?

Gaaah!

 
 
 
 
 
 
 
 
" Bit dig i läppen. Håll dina tankar inom dig. Knip din käft. Och tänkt det du vill säga, inom dig. Låt inte dina innersta tankar flöda över. Le istället och låt dem tro annorlunda.
Vem hade sagt att det skulle vara ett måste? Vem hade trott att allt skulle vara enkelt?

Trötthet och frustration över hur andra påpekar små ting, som kanske är större för andra.
Dem vet inget. Ingenting.
Lusten över att skrika och berätta hur verkligheten är. Lusten över att ruska om någon annan."

-

 
 
 
Avundsjuka kan vara det fulaste som människor fnyser mot varann.
Vara glada och glädjs med omgivningen istället för dess framgång. <3

-

 
 
 
Avundsjuka kan vara det fulaste som människor fnyser mot varann.
Vara glada och glädjs med omgivningen istället för dess framgång. <3

April, 13.

Hej!

Mörket faller ner över snön som befinner sig utanför fönsret. Vem bestämde att det skulle bli snö såhär dags? Näsan snorar och ögonen rinner, medans kroppen ständigt pendlar mellan värme och kyla. 
Jag vill ha vår. Sommarglassar vid pråmen. Kalla drinkar på uteserveringar. Picknick på skutberget. Värme. Fräknar. Kärlek. Hand i hand. Klänning. Ledighet. Semester.
Men än... Är vi inte där!

Dock befinner jag mig i Egypen om ca 2 veckor tillsammans med Robin. Helt sjukt att det är så kort tid kvar tills det bär iväg.  Kan vara det finaste någon gjort för mig... Ta med mig till en annan plats på jorden för att bara spendera tid tillsammans. Hur lyckades jag träffa någon så underbar, så likt mig. JAG ÄLSKAR HAN SÅ FRUKTANSVÄRT.
:')
 
 
RSS 2.0