20 Januari.

Heeeeeej!
 
Länge sen sist -igen... Lite med svansen mellan benen man återkommer hit, men jag mår iaf bra och hoppas ni gör detsamma. Hur har det nya året börjat för er? Har ni som alla andra, kanske gaft några löften ni vill försöka er på med extra mycket?
Mitt mål var att lägga om kosten, sagt och gjort, gjorde jag det och nu äter jag hälsosamt tillsammans med några pass på gymmet i veckan. Jag är inne på 3½ vecka, än så länge,,, Jag känner mig piggare och har betydligt mer energi än tidigare, men måste ändå erkänna att jag är måttligt trött på den enformiga kosten. ;) kyckling, fisk, kyckling, fisk.... Jag tänkte uppdatera er lite mer framöver slutresultat framöver....
 
Inatt var jag och släppte av mitt hjärta på Arlanda. Få timmars sömn för att kunna säga hejdå och få ut maximalt av tiden tillsammans med varann. Så nu återstår det ännu två tomma veckor utan min andra halva.
USA... Jag vill också dit!  Är så frukansvärt avundsjuk, men lovar att hålla tummarna lite extra för min snott när han tävlar.
 
Nu ska jag ta mig en eftermiddagslur, med tanke på att jag endast sovit två timmar inatt och sen kört ett pass i gymmet på det
Cyaaaaaaaaaaaaaa!!
 
 
 

3 januari.

Godmorgon!
 
Har precis avnjutit en god frukost tillsammans med min blivande sambo, så nu är magen mätt! I väntan på att klockan skall bli tolv, tänkte jag mysa ner mig med en bok och göra absolut INGENTING. O under eftermiddagen skall jag ägna tiden åt att ta bort julsakerna o städa lägenheten... Det är så mysigt och stämningsfullt innan julafton med alla små tomtar här och där. Men nu vill jag bara ha bort ski-en :) Skönt att komma in i en vanlig vardag, även om det har sin lilla charm!
Vet inte om jag nämnde det, men vid lunch blir det gymmet. Ett spinningpass följt av massa bra dunk i öronen och en svettig kropp som kämpar sig framåt, trots att man ständigt står på samma ställe. Det är något med spinning jag gillar. Förr tyckte jag mindre om det, tur man ändrar sig med åren (:För känslan efteråt är makalös.
 
Har otrolig träningsvärk i min stackars kropp från gårdagen. Att ha långa uppehåll är nog bland det dummaste som finns! Men det är väl bara att bita ihop, antar jag... ;)
Hela kroppen fick sig en genomkörare! RIktigt gött :) Men framöver ska jag dela upp träningspassen lite mer och träna vissa muskelgrupper, istället för att bryta ner kroppen helt i omgångar.
Men det är längre fram. Känns bara bra om jag kommer in i mitt gamla mönster först och främst.
Hur intresserade är ni förresten utav träning o kost? Jag skulle kunna dela med mig lite av min vardag framöver i biler och tipsa lite utav det jag kan :) Om inte annat kanske NI själva här några bra ideer som ni själv använt er av? Så kom igen nu..
 
Dags att bege sig till boken vid soffan och mysa någon timme till innan dagen börjar
Cyaaaaaaaaaa!

Nytt år.

2012 var ett omtumlande år på många plan... Jag fick gå igenom många förändringar på kort tid men insåg snabbt att man är starkare än vad man tror.
Jag tillbringade massor med tid på gymmet och har hållt kvar det intresset som jag för snart två år sedan började införa som ett intresse 3-5 gånger i veckan.
Jag flyttade tillbaka hem till Hagfors efter ett break från Karlstad, men befinner mig återigen där och trivs jättebra.
Jag har insett vilka som är mina riktiga vänner.
Jag träffade Robin, en av dem bästa händelserna i mitt liv.
Jag har skrattat mer än vad jag gjort på flera år och känt mig mer levande än tidigare.
Kort sammanfattning och nu välkomnar jag 2013 med öppna armar. Nya året tillbringades hemma i Hagfors tillsammans med familjen och goa vänner. Jag hade en trevlig kväll fartfylld med spel, god mat, kyssat, vin, champagne, raketer och massa kärlek.
Jag är mycket nöjd med en sådan start!

Men... Alla högtider har ju sitt slut. Och tur är väl det! Jag bestämde mig, som ni tidigare vet, för en liten förändring på kostfronten. Så nu börjar jag mitt kostschema på allvar från och med idag och hoppas att det kommer ge resultat. Jag har inget direkt mål uppsatt, mer än att bli mer tränad och tappa något kg. Och hur många är det egentligen som inte har det löftet vid nytt år? Jag tycker iallafall att det det handlar om att ha en bra livsstil hela tiden, inte bara för att det är nytt år.
Träning och bra kost är något man bör göra regelbundet.Dock kan man stå stilla och det är den fasen jag känner att jag dampat mig ner i nu. Så... NU KÖR VI!! :)

Jag känner på mig att 2013 kommer bli ett händelserikt år. Många hinder man ska ta sig igenom och många drömmar som skall försöka att förverkligas.
Men första steget är att bli sambo med min älskade Robin. Sambo på riktigt och få ett eget hem tillsammans där bara vi hör hemma. 1 Mars, då smäller det. <3

Jag märker hur oaktiv jag är på bloggen mellan varven. Det är svårt att hinna med diverse saker när man jobbar mycket och istället väljer jag att prioritera lite viktigare saker :)
Jag antar att det är dumt o prata om att försöka bättra mig, det är lönlöst ;) Jag är nog mer aktiv på instagram och facebook, så följ mig gärna där :)

Önskar alla en god fortsättning på nya året!
Ta hand om er.

RSS 2.0