Time to go.

Imorgon vid denna tid sitter jag på flyget påväg mot Turkiet. Det känns fortfarande helt ofattbart att jag om två dagar kommer befinna mig i en helt annan mijlö, med annat klimat och ett betydligt varmare land. Självklart är det till alla fördelar!

Så en sista hälsning, Sverige, FÖR NUUUUU JÄVLR ÄR DET SEMESTER DAGS!!!!


Turkeeeeeeeeeeey here we come.
Bye!

26e augusti.

Tja!

En fartfylld helg med både kalasfirande utav småkusiner och massa, massa jobb. Nu återstår endast ETT nattpass kvar, innan jag (faktiskt) går på semester. Det känns lite ofattbart fortfarande att ja ligger på en strand om 4 dagar och lapar massa sol.
Men det ska ändå bli frukansvärt behövligt och skönt.

Jag har inte så mycket mer rolig o komma med än såhär. Önskar er bara en skön vecka när jag är borta... Och njut av allt regnrusk o höstväder, det är ju bara ett helt år kvar tills nästa sommar (;

PUSSS


turkiet i bilder.

Jag är någon seg med att få in bilderna från systemkameran till datorn, men tänkte ändå dela med mig av lite pics till er läsare från Turkiet i juni, inte länge kvar till det skall tas massa nya... Behöver jag säga hur mycket jag längtar ens?

:)


















Bår bjussa på fler en annan dag!

xoxoxoxo

20 Augusti.

Tja på er!

Efter flera dagar bestående av jobb och massa bus i Göteborg, slapphäng med älskling och massa fikapausar däremellan är jag nu på hemma plan igen från Karlstad.
Mycket bra dagar, med många bra ögonblick. Jag vill ha mer sånt här!! 

Gårdagen spenderades på Liseberg, som jag tidigare nämnt. Mycket vill ha mer! Vi blev som barn på nytt, både jag, Robin, Eric och Linn. Det åts glass, sockervadd, massa godis och annat onyttig. Däremellan besökte vi de flesta karusellstoppen för en åktur! Tyvärr vill jag nog adrig inse att jag ständigt blir FRUKTANSVÄRT illamående utav allt karusellåkande, men någonstans i barnasinnet tar lilltjejen i mig över och får mig att gå hlavgen. Både bra och dåligt, hur man nu ser det!
Kortfatta en bra dag med mycket skratt, pussar och blöta kläder. Tack mina hjärtan.


Some pics:


Jag, älskling, Eric och Linn.


Uppskjutet!


Vackraste och jag.


Linn och jag - i brist på annat i baksätet.

XOXO

För du som var blind.

Vill inte tro på det jag ser
För du
Är värd så himla mycket mer
Än han
Som struntar i dig när du är dig själv
Men sagan får ett lyckligt slut, ikväll

För du, som innan var blind
Du ser som vi andra,
Att du inte får falla,
Du står stadigare än alla vi som ser
På hur du
Du vänder, du ler
Du andas, du tar ett kliv fram
Ett till mot ditt nya liv
Kanske fånigt att säga
men jag har aldrig vart så stolt...

...Som just ikväll
Och även fast
Vi ej vet hur det känns imorrn
Syns det
Min vän, nå't magiskt är på gång

new in!

Passion for fashion.
New in.


Pälsväst från ONLY - 500:-
Kommer bli råball till hösten och alla stickade koftor!

Rock-tisha, lite tuffare! 240:-, ONLY.
Kommer göra sig sjukt snygg med ett par svarta stuprörsjeans och ett par svarta boots.


HIGHWAY TO HELL!!!!
Damn, vad jag älskar kläder ;)

15 augusti.

Jag har skrivit det innan känns det som, om inte annat tänkt tanken själv. Vad underbart det är att va kär o hitta någon man vill spendera all den vakna tiden med.
ROBIN, ROBIN, ROBIN.
Jag älskar att befinna mig en armlängd ifrån. Att få känna värmen. Lukten. Kärleken. Och alla dessa känslor som snurrar omkring. Det är konstigt att man inte kan spricka av lycka!!! Isf hade jag gjort det för länge sen.





....














....Var och en är
skaparen av sin egen lycka

At work.

Tja!
Hoppas allt är bra med er.. Själv befinner jag mig på jobbet. Tredje och sista nattpasset för denna vecka, innan jag tar lite ledigt tills på söndag då allvaret drar igång igen. Som tur är väntar massa roligheter kommande dar, så det känns ganska lätt att lägga i 5:ans växel o köra järnet.

Kommande vecka ska jag befinna mig på jobbet 6/7 dagar. Tufft.
Ändå kan jag inte låta bli att älska drivet man får när man är inne i dessa rutiner och kör järnet. Hjärnan går på högvarv och det blir lite av en "terapi" för en själv att stänga av sitt eget o fokusera på annat. Inte för att något är dåligt, tvärtom. Ni förstår vad jag menar (:

Snart dags att återgå till jobbet. Fortsätta med bakandet och matlagningen. Jag har tidigare skrivit att jag älskar o småpyssla såhär in på småtimmarna. Samtidigt som man försöker hålla hjärnan i behåll att inte rusa iväg alltför långt bort o fundera över allt som står på glänt. Det är både spännande och läskigt på samma gång.
Jag skuttar som ett litet barn över flytten, men just idag, har jag ett sånt där tänk som får en att fundera på mycket annat runt omkring.
Tittade tillbaka på flera blogginlägg igår, vid flera tillfällen sist jag bodde i Karlstad, beskrev jag längtan efter både vänner o familj. Trots att man bor en timme bort, är det inte samma sak som när man bor "hemma". Jag som alltid annars är så van att bara sätta mig i bilen och ha alla fina hjärtan 10 minuter ifrån. Snart är det 10 mil.
Nej, Elin! Nu är det dags att sluta o va sådär löjlig. Jag antar att jag är världens mest familjekäraste tjej. Haha, dags att bli vuxen o stå på egna ben (; Töntfia.

Just ja, för att byta samtalsämne lite.. Näsa helg rullar bilen emot Göteborg tillsammans med ett salt gäng. Vi ska bli barn på nytt. Åka karuseller, käka sockervadd, skrika som galningar inne på Gasten, skratta och bara MÅ. Jag är övertygad om att det kommer bli en toppendag med fina vänner.

Nu är det dags för mig att återgå till det jag höll på med förut.
Till er som läser, hoppas jag ni sover skiten ur era sängar. Om inte annat har en sjukt bra dag!


SO LONG.
xoxo


Dagens vill ha!

Vet inte hur länge jag pratat på att köpa en golvkandilaber,
kanske en ny investering till nya lyan? Jag skall klura lite till, det måste ju finnas plats till allt (;



vill ha, vill ha, vill ha!!!

You had me at hallo.

jag vill skriva om
hur allt gick från att vara en önskan
till att bli en verklighet

jag vill sätta ord på känslor och tillvaron
på hur du får en att bli lycklig och sprudla av glädje

R.A
jag vet att du redan vet, orden räcker inte till.
allt jag kan säga är..

DU ÄR HAN.

<3

favorit i repris.

....att prata sönder nätter när man egentligen borde sova. att få starta om en film om och om igen för att storyn tappas bort mellan kyssar och smekningar. att få höra tusen små viskningar varje natt som talar om för en hur vacker man är och inse att han menar det lika mycket varje gång. att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha en miljon fjärilar i magen. att tappa bort sig själv i någons famn, och aldrig vilja hitta vägen ut ...




7 augusti.

Tja!

Underligt när man alltid ska skriva
rubriker, så blir man plötsligt påmind om vad tiden går fort... Augusti. Snart höst. Jag hade i vanlighetens namn klagat som en tok över att sommarn faktiskt snart är slut. Men på något sätt o vis, känns det som att allt är annorlunda. Jag nästan längtar efter de där sena höstkvällarna, tekoppen i handen, fötterna uppdragna i soffan, under en filt och massa tända ljus.
Men, än är vi inte där. Jag har ju faktiskt en hel veckas lapande sol att se fram emot. Tro det eller ej! Bara tre veckor kvar och sen FLYTT.

Veckans o höjdpunkt måste ändå nämnas här för er. På Fredag gifter sig bästa Helena med sin Mattias och lovar varandra evig kärlek. Det ska bli en fröjd för ögat o hjärtat att va med på deras dag. Jag längtar o glädjs så för deras skull.
För er som undrar, så sitter jag på jobbet för stunden, kl har precis passerat fyra på morgonen och än är det 3 timmar kvar innan bilen får rulla hemåt. Det är speciellt att jobba natt. Jag som vanligtvis går upp runt åtta snåret varenda morgon och håller hårt på mina rutiner. Men att sedan vända dygnet på beställning är inte det enklaste. Vanesak, vad vad jag?

Dags att fortsätta jobba!
Vi hörs.

på begäran..

Hej på er alla fina!

Jag har sagt det miljontals gånger förut, att jag ALDRIG blir en storbloggerska, så kass som jag är på att uppdatera er. Senaste veckan har bestått av jobb, varenda dag, bokstavligt talat... och nu återstår sista nattpasset innan jag går på en hel ledig helg, mycket efterlängtat.

Jag vet inte om eller hur många av er som vet att jag fått lägenhet och ska flytta tillbaka till Karlstad. I maj flyttade jag tillfälligt hem till flickrummet och har bott där sedan dess pga ändrade förhållanden. Men nu börjar allt sakta men säkert falla på sin plats.
Så 1:a oktober blir jag Romstadbrutta och är total såld på min nya lya. Helt nyrenoverad och ljus o fräsch, alldeles i min smak. Ska bli underbart att få flytta tillbaka "hem" och samtidigt kunna komma alla vänner närmre och min fina Robin <3 förstås.
Tänkte slänga upp lite bilder på den framöver så ni får se vad FIN den verkligen är, jag är så nöjd med den och tillvaron just nu. Det var länge sen jag mådde så bra. Men o andra sidan... vem mår inte bra när man är upp över öronen tok-kär? (;

För att uppdatera er ännu lite mer, åker jag till Turkiet för säkert 10:e gången i mitt liv (tappat räkningen, haha!), i Augusti tillsammans med Elena. En veckas semester och massa sol, får blir grädde på moset.


Är det möjligt att allt ska få vara såhär bra? Jag vet inte, men jag TOTAL ÄLSKAR DET och flyter med strömmen.

RSS 2.0