tisdag 24/7.


18 juli.

Hej!

Skön vecka och min 3:e lediga dag i rad.
Jag börjar känna av rastlösheten lite smått, men snart ska det bli ändring på alltsammans. För nästa vecka drar 8 dagars arbete igång, fy, känner redan hur matt jag kommer va. Men det är så värt det alltsammans. Speciellt när man får va med människor man tycker om när man är ledig (; o nu är det ju bara massa roligheter o se fram emot framöver... Bla göteborg, semester med elena, evt flytt inom en snar framtid och massa mys med världens finaste vänner o myspröppen r. Jag vet att jag nämnt det tidigare, men jag MÅR SÅ JÄVLA bra just nu!!!

Idag besökte jag gymmet -igen!! Det känns som att jag kommit tillbaka på allvar nu och jag hoppas att dessa rutiner fortsätter i samma mönster. Kosten har också börjar falla på plats och efter allt som har varit kan jag med saninngens ord säga att NU JÄVLAR, är det inga undanflykter utan bara GO GO GO ELIN.
Skulle va kul o veta hur mkt man ökat muskelmässigt, för jag känner en viss skillnad i kroppen. Både på ben, armar o axlar har börjat ge med sig. Vilket också känns sjukt kul efter all tid jag lagt ner. Nästa mål blir att öka mer kondition och forma lite till. Jag är inte i mål än och jag ska låta det ta tid. Saknar alla gruppass på FRISKIS. I höst ska jag tillbringa mycket tid där, oavsett vad.





HÖRS.

Samsung galaxy tab 2.

En mycket efterlängtat födelsedagspresent diper ner i min brevlåda imorgon eller på torsdag. En surfplatta. Min lilla, rosa mini pc har sakta men säkert börja svika allt mer och mer. Känns som att denna skönhet kommer väl till pass!

Lycklig tjej :)

När alla känslor inte nått sitt slut.

RA-smile with you.
feel with you.
think of us.
smile alot.
remeber.
thinking.


och jag undrar fortfarande över slutet.








oj, det var ett tag sedan sist.


Mycket vill ha mer.


Eller hur man ska börja detta inlägg...
-det var ett bra tag sedan sist jag lämnade några fotavtryck här. Jag skulle vilja påstå att det hänt en hel del i mitt liv de senaste månaderna. Från att ha flyttat från Karlstad, tillbaka hem till Hagfors, från att ha varit utomlands, jobbat järnet, fyllt ett år äldre och framförallt umgåts med en drös underbara människor som tar del av mitt liv. Kort berskrivning, räcker i allra största grad.
Jag klagar inte på tillvaron, tvärtom. Jag älskar varenda liten bråkdel för tillfället och hur bra jag mår till skillnad emot för några månader sedan. Pricken över i:et skulle visserligen vara en lägenhet i Karlstad, men allt kan man ju faktiskt inte få på en gång. Det kommer när det kommer! Men jag ska tillbaka, så långt vet jag.

I LOVE THIS PART.
RSS 2.0